Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Malatya'da Bina çöktü

Yaralılar var Malatyanın Yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Malatya Valisi Aydın Baruş olay öncesi binada 20 kişinin yaşadığını belirterek kurtarma çalışmalarının devam ettiğini söyledi FOTOĞRAF.

Malatya'da bina çöktü
Dft7dtzqkirzdm

Malatyada İnönü caddesinde 3 katlı bina çöktü arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor.

Malatya'da bina çöktü

. Olay yerine ulaşan Malatya Valisi binada 20 kişinin bulunduğunu tahmin ettiklerini aktardı. 1609 Yeşilyurtun Zirve İnadı. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde olan 2 katlı bina dün saat 1700 esnasında büyük bir gürültüyle çöktü. Bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Malatya Net Haber - Yusuf Cici. Merkez Battalgazi ilçesi Çöşnük Mahallesinde bulunan ve depremde hasar gören 6 katlı binanın yıkımı için Mehmet Buyruk Caddesinin bir kısmı trafiğe. Arama-kurtarma çalışması başlatılan enkazdan 13 kişi yaralı kurtarıldı. Haberler Yaşam Haberleri SON DAKİKA Malatyada bina çöktü.

Adam paylaşımı sorununu çözün. Malatyada bina çöktü enkaz altında kalanlar var. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden işletme. Son Dakika Haberi.

Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı. 1812 Çok misafirperveriz. 13 kişi kurtarıldı 11 Türkiye Cebelitarık FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu karşılaşması saat kaçta nerede ne zaman oynanacak. Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi.

Malatyada bina çöktü - Son Dakika Haberleri. Malatyada 2 katlı bir bina çöktü. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina yıkım çalışması esnasında çöktü. Malatya Valisi Aydın Baruş göçük öncesinde binada 20 kişinin olduğunu tahmin ettiklerini söyledi.

9 Kasım 2021 Salı 1709 Son Güncelleme. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Daha fazla videoya gözat. 09 Kasım 2021 1716-A Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma.

Taha AYHAN MALATYADHA- MALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. 1539 Yeni Malatyaspor Kupada Akhisarspor ile eşleşti. MALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Malatya Bina Çöktü 2021 Malatyada Çöken Bina Malatyada iki katlı bina çöktü.

Gelen son dakika haberine göre Malatyada bir bina henüz bilinmeyen neden çöktü. Malatya Valisi Aydın Baruş olay öncesi binada 20 kişinin yaşadığını belirterek kurtarma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Malatyada bina böyle çöktü Video. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir.

Hiçbir surette haber. Malatyada 2 katlı bina çöktü. İşte binalardan biri yıkım çalışmaları sırasında çöktü. Enkaz altında çok sayıda yaralı bulunurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.

Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı. Malatya Valisi Aydın Baruş Enkazda. Malatyada iki katlı bina çöktü Malatyada 2 katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında yaralılar olduğu tahmin ediliyor. 24 Ocakta Elazığdaki 68lik depremde Malatyadaki birçok yapı zarar görmüş çoğu hakkında yıkım kararı alınmıştı.

- Ağır hasarlı binanın çökme anı - Çökme sonrasında oluşan enkaz - Binanın çökme anını çeken Mehmet Eren Çek ile röportaj - Binanın çökme anında bir markette yaşanan panik anıGÜNCELLEME - Malatya da ağır hasarlı bina yıkım esnasında çöktü - Binanın çökme anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdıDETAYLAR EKLENDİMALATYA AA - Malatya da. Malatyada henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatyada Yeşilyurtta bina çöktü. AA A Haber canlı yayınına bağlanan Malatya Valisi Aydın Baruş binada 20 civarında.

Binada 27 kişinin olduğu iddia edildi. Malatyada 2 katlı bina çöktü. Sabahtan Tahir Özçelikin haberine göre. 2123 Karadumana saldıran 3 zanlı tutuklandı.

Gündem 09112021 - 1746 09112021 - 1822 Ali Türk. Malatyada bir bina henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. 1035 Mustafa ismini düşünüyorum 1652 Yenmemiz Yenilmemiz Önemli Değil 1252 Sumudica. Daha fazla videoya gözat.

Malatyada İnönü Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. Binanı çökmesi ile içeride vatandaşların kaldığı söyleniyor. 1704 SON DAKİKA Malatyada Bina Çöktü. Ile Mehmet Gnin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İnönü Caddesindeki zemin katında işletmelerin yer aldığı tek katlı binanın dün çökmesine ilişkin Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma sürüyor. Edinilen bilgilere göre Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde bulunan ve Elazığ depreminde ağır hasar gören 6 katlı bir. Bu kapsamda gözaltına alınan işletme sahibi Hikmet D. Malatyada bina çöktü.

Malatyada iki katlı bina çöktü. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Yayınlanan yazılı haber fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Malatyanın Yeşilyurt bölgesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan 2 katlı bina akşam.

Binanın enkazında olan 13 kişi sağ olarak kurtarıldı. 20 kişi enkaz altında kaldı Malatyada iki katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor. Ve yanında çalışan Sebahattin C Zeki A. DETAYLAR -RÖPORTAJ MALATYA MALATYA - Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina yıkım esnasında yıkıldıOlay Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesinde meydana geldi.

9 Kasım 2021 Salı 1712 Kaynak. Arama-kurtarma çalışmaları sonucunda 8 kişi yaralı kurtarıldı.

Malatya'da bina çöktü
4aitt10plzchcm

Malatya'da bina çöktü
Fovjak61rim8um

Malatya'da bina çöktü
Cts 3zb Vdimjm

Malatya'da bina çöktü
Moys7bpluufbqm

Malatya'da bina çöktü
G79knqjyqrpjym

Malatya'da bina çöktü
Cts 3zb Vdimjm

Malatya'da bina çöktü
Xo6c Fjvok8dtm

Malatya'da bina çöktü
Jv0rkn4w1bck9m

Posting Komentar untuk "Malatya'da Bina çöktü"