Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Malatyada çöken Bina

Arkada imam hatip lisesi vardı o okulun duvarına bakan kısmında bir. Göçüğün ardından çok sayıda vatandaş enkazın altında kaldı.

Malatyada çöken bina
4xdzlqjlaydqdm

Malatyada çöken binanın enkazından yaralı kurtarılan İbrahim Uçak Deprem oluyor gibi binadan çatırtı sesleri geldi ve birden bina çöktü dedi.

Malatyada çöken bina

. Büyük bir bela atlattık. İstanbul Kartalda çöken bina 18 cana mal oldu. Binanın çökme anından bu yana yaşananlar. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina yıkım çalışması esnasında çöktü.

02072020 - 0014 Güncelleme. Hayatını kaybedenlerin yası tutulurken kaçak yapılaşma tartışmaları da yeniden başladı. Malatyada bir binada nedeni bilinmeyen bir göçük meydana geldi. Malatyada deprem sonrası acil yıkılacak raporu verilen 286 bina yıkılmayı bekliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Malatyada çöken bina hakkında açıklama. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Erzurumda çöken bina mahallede paniğe yol açtı. 08022019 - 1115 Kartalda çöken 8 katlı binada ölenlerin sayısı 11e yükseldi.

- diyarbakır söz Bina çöktü - diyarbakır söz. Kartaldaki çöken bina Alemdar ailesini yıktı 08022019 - 1012 Güncelleme. Malatyada İnönü Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. Can pazarının yaşandığı bölgede enkazdan yaralılar çıkarılıyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD Malatyada çöken bina enkazından 13 vatandaşa yaralı olarak ulaşıldığını açıkladı. Beton blok üzerimize çöktü. Malatya Sıtmapınarı caddesinde 2 katlı bir bina çöktü. Malatya Valiliğinden alınan bilgiye göre 24 Ocak depremi sonrasında hasar tespiti yapan ekiplerin.

Çankayada istinat duvarı çöken bina sakinleri yaşadıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatyada çöken iki katlı binayla ilgili bilgi aldı. Malatyada çöken bina için flaş iddia. Malatyada çöken bina ile ilgili gözaltına alınan dört kişiden üçü tutuklandı Malatyada iki katlı binanın çökmesiyle ilgili soruşturmada gözaltına alınan dört kişiden üçü.

Çankaya Belediyesinden öğrencilere 10 Kasım. AFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada Malatyada çöken bina enkazında AFAD itfaiye UMKE ve STKlardan toplam 447 personel ile yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucunda 13 vatandaşımıza yaralı olarak ulaşılmıştır. Kendi imkanlarımızla çıktık çok şükür. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı.

Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Erzurum merkez Yakutiye ilçesi Evrenpaşa Mahallesinde 5 yıldır boş olan bina. AFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada Malatyada çöken bina enkazında AFAD itfaiye UMKE ve STKlardan toplam 447 personel ile yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucunda 13 vatandaşımıza yaralı olarak ulaşılmıştırEnkazda çalışmalar kontrollü olarak sürdürülmektedir denildi. Bina içerisinde bizim çevreden komşulardan aldığımız bilgi çerçevesinde alt katta çalışan birkaç kişinin olduğu üst katta da 20-25 kişinin kıraathanede oturduğuyla ilgili bilgi var.

Httpsbitly2Y75DEU Bizi Sosial Şəbəkələrdə izləyin Facebook. Boşaltılan binanın sakinlerinden Metin Fidan Buranın etrafında riskli. Esra Boğazlıyanın haberine göre Kağıthanede 22 Nisanda çöken binanın ardından yıkılma kararı alınan bina sayısı 24ten 27ye çıktı. 2si ağır 13 yaralı.

Vali Aydın Baruş enkaz altından 8 vatandaşın çıkarıldığını ifade etti. Açıklamalar peş peşe geldi 4 kişi gözaltında. Bu makaledeki önerilen bağlantılar üzerinden bir ürün satın alırsanız Microsoft ve iş ortakları kazanabilir. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

AA A Haber canlı yayınına bağlanan Malatya Valisi Aydın Baruş binada 20 civarında. Beypaza Belediyesinden tartışılan 10 Kasım afişi Ankarada kaçakçılara göz açtırılmadı Temel Karamollaoğlundan görüşme sonrası ilk açıklama Borsa İstanbul rekor tazeledi Malatyada çöken bina ile ilgili tutuklama kararı İYİ Partili Bahadır Erdem ve Uğur Poyraz ölümden döndü Elazığda bir intihar 2 vaka. Kamu kurumları ve belediyeler sivil toplum kuruluşlarıyla beraber hummalı çalışmayı sürdürüyoruz. Ankaranın Çankaya ilçesinde inşaat çalışmaları nedeniyle temelinde kayma olan ve istinat duvarı yıkılan 8 katlı apartman ile birlikte toplam 21 bina boşaltıldı.

Çevredeki 100 binadan da numune. Çöken bina enkazında 20ye yakın kişinin bulunduğu ifade eden Bozdemir Allah korudu. Devlet bütün imkanlarıyla. Başka yaralıların ve enkaz altında kalanların olduğu bilgisi var.

Malatyada çöken bina
Egdgwuflzu71om

Malatyada çöken bina
0ok8m6uobzxbam

Malatyada çöken bina
Vkcwosmbuhd8dm

Malatyada çöken bina
Cts 3zb Vdimjm

Malatyada çöken bina
Rcqrujctxdsfbm

Malatyada çöken bina
Ftqn5gjwxj5fvm

Malatyada çöken bina
8pdkzko P6 Szm

Malatyada çöken bina
Rzogyvcxfnziem

Posting Komentar untuk "Malatyada çöken Bina"